Als autoliefhebbers

 

Helpen we je graag om jouw autodroom te verwezenlijken. Alles voor een perfecte match. Daar hebben we een aantal slimme services voor.

Verzekering: Jouw droomauto inclusief een goede Nachtrust

Je wilt je passie goed verzekeren. Voor een buitencategorie auto is daar 100% maatwerk voor nodig. Of je nu een Porsche, Land Rover of een collectors item koopt, wij weten hoe je hem het beste kunt verzekeren. Met onze ervaring en onze vaste partners vinden we altijd een passende oplossing tegen een scherp tarief. Zodat jij met een vertrouwd gevoel de weg op kunt. Wij zorgen ook voor het inbouwen van de diverse alarmklasses. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden en kosten.

Onderhoud: we houden je auto in topvorm

We leveren je dream wheels in perfecte staat bij je af. En houden hem graag voor je in topconditie. Voor onderhoud, detailing, bandenwissels en reparaties staan we daarom altijd voor je klaar. Onze specialisten kennen je auto door en door en staan garant voor een feilloos resultaat. Eén telefoontje en we halen de auto bij je op, en zetten hem als herboren weer voor je deur. Lang leve jouw auto!

Accessoires: Jouw droomauto net iets unieker

Heb je je auto bij ons gevonden, maar is hij nog niet helemaal naar wens ? wij helpen je ook met after-market producten zoals andere banden + velgen, andere uitlaatsystemen of het upgraden van audiosystemen en toebehoren. Alles is mogelijk, niet is ons te gek.

Wrapping: Jouw droomauto voorzien van een andere kleur

Wrapping it up. Ook uw auto voorzien van een ander kleurtje is geen probleem. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde partijen die uw auto binnen enkele dagen omtoveren naar een geheel nieuwe look. Vraag ons naar de voorwaarden.Meer informatie over onze service?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.