Over Ons

The Engine Room

The Engine Room is ontstaan uit onze passie voor exclusieve auto’s. Als importeur hebben we jarenlang kennis en ervaring opgedaan in het absolute topsegment. Het wereldwijde netwerk van professionele én particuliere liefhebbers dat we daarbij hebben opgebouwd, brengen we samen in The Engine Room.

Het is een community die fans verbindt om hun liefde voor uitzonderlijke modellen te delen. En een specialty store voor een gelimiteerde klantenkring, waar we autodromen laten uitkomen. Ook als die niet in onze showroom staan.

 

we are the engineroom

 

 

We are The Engine Room

Join the community

Exclusieve auto’s vragen om exclusieve aandacht. Daarom willen we je graag persoonlijk leren kennen. Alleen dan kunnen we jouw autowensen ook écht waarmaken.

Wereldwijd netwerk

Als spin in een wereldwijd netwerk van leveranciers, verzamelaars en rijders vinden we altijd precies waar jij naar op zoek bent. En leveren hem af zoals jij het wilt

“Niets is leuker dan het opsporen van zeldzame, moeilijk te vinden modellen. Daag ons uit. Dankzij ons internationale netwerk hebben we meestal al binnen een paar dagen beet.”

Alles kan, niets is te gek

 

We hebben jarenlang ervaring met de import van exclusieve auto’s. We kennen het proces, bieden een heldere aanpak en leveren het model in de uitvoering zoals jij het wilt. Heb je een vraag, wil je iets delen of persoonlijk met ons kennismaken? Laat het weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Priority List Als eerste toegang tot de nieuwe collectie?

Meld je aan als priority member en krijg als eerste de nieuwe aanwinsten van onze collectie in je mailbox.

Loading