Consignatie Verkoop Via The Engine Room

Wil jij je auto niet inruilen, maar wel verkopen? Als je je auto verkoopt aan een autohandelaar krijg je meestal een erg lage prijs voor een auto. Daarom is onze consignatie verkoop een perfecte oplossing voor jouw exclusieve auto! Een particuliere verkoop van je exclusieve auto levert je namelijk vaak een stuk meer geld op. 

Deze service bieden wij voor onze klanten ook aan. Uiteraard gaat het hier wel om echte ‘auto’s voor liefhebbers’. Geen auto’s die je dagelijks rond ziet rijden, maar de exclusieve auto’s waar menig autoliefhebber warm van wordt. Wij kennen de automotive branche uit onze duim, en hebben een groot bereik binnen ons netwerk aan potentiële kopers.

Heb jij een dergelijke auto die je wil verkopen voor een mooie prijs, maar heb je geen zin in al het werk eromheen? Neem dan eens (vrijblijvend) contact met ons op!

Wat is consignatie verkoop van je auto?

Bij de consignatie verkoop van je auto nemen wij alle zorgen uit handen. Wij zorgen dat de auto er weer uit komt te zien alsof hij gloednieuw is (indien nodig). 

Vervolgens zetten wij de auto volledig in de spotlights, online en offline. Hierdoor zullen veel potentiële kopers jouw auto langs zien komen, waardoor deze meer zal opleveren.

Bij de verkoop van je auto leveren wij de koper verschillende mogelijkheden waardoor deze voor een grotere doelgroep aantrekkelijk is. Denk hierbij aan inruil, garantie en financiering.

Voordelen consignatie verkoop

Jouw exclusieve auto laten verkopen door The Engine Room brengt verschillende voordelen met zich mee. 

  • Geen risico’s tijdens de verkoop
  • Alle zorgen en verkoopwerkzaamheden nemen wij uit handen
  • Professionele promotie en een mega-vindbaarheid
  • Koper kan de auto kopen bij een professionele partij

Consignatieverkoop van je exclusieve auto?

Verkopen zonder zorgen voor de beste prijs, dat is wat we garanderen met deze service! Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden en kosten. Neem gerust een contact met ons op!

Waarom kiezen steeds meer mensen voor consignatieverkoop?

Er zijn een aantal redenen waarom steeds meer mensen ervoor kiezen om hun exclusieve auto’s via consignatieverkoop te verkopen. Een van de belangrijkste redenen is dat het vaak sneller resulteert in een verkoop. Door een auto via consignatieverkoop te verkopen, kan de verkoper ervan profiteren dat de verkoper (meestal een professionele handelaar) de auto op een efficiënte manier aanbiedt. Dit kan ervoor zorgen dat de auto sneller verkocht wordt dan wanneer de verkoper het zelf moet doen. 

Daarnaast kan de verkoper vaak een hogere verkoopprijs krijgen voor de auto door een professionele handelaar te laten de verkoop regelen. De handelaar kan de auto op een professionele manier presenteren en kan mogelijk een groter publiek bereiken dan de verkoper zelf. Consignatieverkoop kan de verkoper ook helpen om stress te verminderen die gepaard gaat met het zelf verkopen van een auto. De handelaar neemt het grootste deel van de werkzaamheden op zich, zoals het beantwoorden van vragen van kopers, het regelen van testritten en het afhandelen van de verkoop. 

Tot slot kan de verkoper profiteren van professioneel advies over hoe de auto het beste verkocht kan worden door een professionele handelaar te laten de verkoop regelen. De handelaar kan bijvoorbeeld advies geven over de verkoopprijs, de beste manier om de auto te presenteren en hoe de verkoop het beste aangepakt kan worden.

Verkoop je auto


    Details Auto