Exclusieve Land Rover kopen

Een exclusieve Land Rover of een Range Rover kopen? Goed idee! Deze stevige en luxe wagens zijn betrouwbaar en laten je nooit in de steek. Bovendien rijden ze heerlijk. Zorg dat je jouw Land Rover of Range Rover koopt bij een betrouwbare dealer. Wij zijn gespecialiseerd in deze auto’s! Kom langs om onze collectie met je eigen ogen te zien of bekijk de collectie hieronder!

Op zoek naar jouw droomauto?

Laat het weten en wij gaan voor je op zoek

  Wij vinden jouw exclusieve Land Rover

  Zoek je een Land Rover of Range Rover uit een bepaald bouwjaar? Liever een handgeschakeld en liever geen benzine of diesel? De allerbeste terreinwagen? Is het aantal deuren belangrijk? Bel ons op, of kom langs in onze showroom in Amsterdam. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag jouw wensen, zodat wij jou helemaal op maat kunnen bedienen.

  Als gedreven car hunters zien wij het als een persoonlijke uitdaging om precies die auto te vinden waar jij naar op zoek bent. Dankzij ons wereldwijde netwerk hebben we vaak in enkele dagen ‘beet’. Ook kun je een Land Rover bij ons verkopen via consignatie verkoop.

  Dit moet je weten over Land Rover

  De Land Rover is van oorsprong Brits en is het op een na oudste terreinwagenmerk van de wereld. Zijn naam heeft hij gekregen omdat verwacht werd dat de auto veel op het land gebruikt zou worden. De eerste brochure die werd uitgegeven kreeg dan ook de titel: The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use.

  De Land Rover werd sinds 1948 gebouwd door Rover. De productie startte in Engeland, maar al snel werden Land Rovers in licentie gebouwd in onder meer Australië, Spanje, België en Duitsland. Na meerder overnamen en afsplitsingen is Land Rover sinds 2008 onderdeel van het Indiase Tata Motors.

  Land Rover Range Rover

  Door Land Rover wordt ook de zeer populaire luxe SUV Range Rover geproduceerd. De Range Rover is een van de meest luxueuze auto’s op de weg, maar de terreincapaciteiten van deze wagen hebben altijd voorop gestaan. De Range Rover is populair in de hele wereld.

  Het eerste prototype stamt uit 1969 en een jaar later werd de Range Rover gepresenteerd. Deze auto was zijn tijd vooruit met rondom schroefveren en een permanente vierwielaandrijving. Het was de eerste SUV, nog voordat dit modewoord was geïntroduceerd. De auto was een terreinauto die een betere wegligging had en een luxueuzer interieur.

  Over de jaren heeft de Range Rover zich geëvolueerd tot een zeer stijlvolle en krachtige wagen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar.

  Tweedehands Land Rover

  Bij The Engine Room vind je Land Rover occasions van de allerhoogste kwaliteit. Een tweedehands Land Rover kopen is een slimme keuze, want Land Rovers behouden hun waarde en zijn daardoor zeer waardevast. Of je nou de Land Rover Discovery, Range Rover Evoque of de Range Rover Sport voor ogen hebt, wij kunnen je helpen in je zoektocht.

  Onze luxe Land Rover occasions hebben nog maar zeer weinig kilometers op de teller en komen uit een recent bouwjaar. Als je een Land Rover of Range Roger koopt bij The Engine Room voelt het alsof je een nieuwe auto aanschaft.  Wij leveren modellen die het bloed sneller laten stromen en maken jouw autodromen waar.

  Populairste Land Rover modellen

  De Range Rover Sport is hét paradepaardje van Land Rover. Begin 2021 werd het miljoenste exemplaar van dit model verkocht. Daarnaast zie je de Land Rover Discovery vaak op de weg voorbij scheuren.

  Daarnaast heeft Land Rover twee van de meest waardevaste auto’s op de wereld, zo blijkt uit onderzoek van de Belgische autogids HLN Drive. Het gaat om de Land Rover Defender en de Range Rover Evoque. Koop je een van deze auto’s? Dan verlies je daarmee amper geld. Zodra je ‘m weer wil verkopen, krijg je weer een groot deel van de aanschafprijs terug.

  Alle Land Rover modellen

  • Land Rover Defender (L663)
  • Land Rover Discovery (vijfde generatie)
  • Land Rover Discovery Sport
  • Land Rover Range Rover (vierde generatie)
  • Land Rover Range Rover Sport
  • Land Rover Range Rover Velar
  • Land Rover Range Rover Evoque

  Wij Kopen
  Jouw
  Exclusieve
  Auto