The Engine Room

impressie engineroom site

Nieuw bedrijfspand gaat er komen

Wij hebben je heugelijk nieuws te brengen: we zijn rond met ons nieuwe bedrijfspand.

We zijn hier ruim een half jaar mee bezig geweest en nadat de Gemeente eindelijk toestemming heeft verleend voor de verbouwing, kunnen we alle contracten ondertekenen en per september aan de slag met de grootse plannen.

Begin september krijgen wij de sleutels van een mooie loods bij het World Fashion Center in Amsterdam, 5 minuutjes rijden van onze oude locatie aan de Zuidas.

Deze loods telt bijna 1.100 m2 bedrijfsoppervlak voor de stalling, presentatie en showroom voor onze exclusieve auto’s. Bovendien is er op de eerste verdieping een mooie kantoorruimte van 70m2 te vinden.

Samen met de verhuurder en aannemer slaan wij de komende maanden de handen ineen om alles tot een goed einde te brengen. Om de loods om te toveren tot een showroom, waar iedereen van op zal kijken. Hierbij moet je denken aan een soort “Batcave” met plek voor 30-40 exclusieve (sport)auto’s van Porsche, Land Rover, Audi, BMW en Mercedes. Iets soortgelijks zal je niet vinden in Europa, laat staan Nederland. Ook zullen er enkele exoten staan; welke merken en modellen dat zijn, blijft een verrassing. 

Wil je daarachter komen?

We sturen voor de opening al onze bestaande en potentiële nieuwe relaties een uitnodiging. Het wordt een besloten borrel alleen voor genodigden, in de lijn van ons concept. De opening staat gepland voor het einde van dit jaar, voor kerst. Als de planning iets uitloopt, openen we begin januari. Uiteraard zullen we hier tijdig meer informatie over verstrekken.

In de tussentijd houden wij jullie op de hoogte van de vorderingen. Minimaal elke maand zullen wij een update sturen met de gedane werkzaamheden, foto’s en een update van het hele proces.

Wij hopen jullie allemaal te ontvangen bij de “Grand Opening”.

Hou onze social media in de gaten of stuur ons een mailtje voor meer informatie met betrekking tot de loods, opening en voortgang. 

We hopen jullie snel te zien!